louisa en dirk

Welkom bij Het Zaanse Weggeefhuis

Een Decennium van Toewijding aan de Zaanstreek

Tien jaar geleden begonnen Louisa en Dirk Boet met het oprichten van dit inspirerende initiatief, gedreven door een onwankelbare passie en liefde voor hun mede mens.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het verlichten van de lasten van gezinnen en kinderen in onze regio die het financieel moeilijk hebben. Het is ons doel om de hoop te herstellen, vreugde te verspreiden en levens te verbeteren, vooral tijdens de uitdagende tijden.

Tien Jaar van Impact

In de afgelopen tien jaar hebben we met de steun van vrijgevige donateurs, vrijwilligers, en de onvermoeibare inzet van onze medemens, veel kunnen doen. We hebben gezorgd voor cadeautjes en lekkernijen tijdens de feestdagen, dagjes uit en activiteiten in de zomer, en noodvoedsel- en kledingpakketten voor urgente situaties. Samen hebben we hoop gecreëerd.

Steun Ons Werk

Ons werk wordt mogelijk gemaakt door mensen zoals u. Als u ons wilt steunen in onze missie om de Zaanstreek sterker en hechter te maken, nodigen wij u uit om meer te ontdekken over onze organisatie en hoe u kunt bijdragen. Samen kunnen we het verschil maken.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. We hopen dat u ons werk zult omarmen en deel zult uitmaken van onze groeiende gemeenschap van vrijgevige harten.