Bemiddeling naar Kapsalon Klein Knippie – Gratis Knipbeurten voor U en Uw Gezin

Bij Het Zaanse Weggeefhuis zijn we verheugd om samen te werken met Kapsalon Klein Knippie, waar twee geweldige dames zich belangeloos inzetten om knipbeurten aan te bieden voor de minima aan u en uw hele gezin. Uw welzijn is belangrijk voor ons, en dankzij deze waardevolle samenwerking kunnen we nog meer ondersteuning bieden.

 

Hoe Werkt het?

Als u geïnteresseerd bent in een gratis knipbeurt bij Kapsalon Klein Knippie, kunnen wij u indien u aan de voorwaarden voldoet verwijzen.

 

Voorwaarden en Meer Informatie

Voor meer details over de voorwaarden en om meer te weten te komen over Kapsalon Klein Knippie, kunt u terecht op hun website: kapsalonkleinknippie.nl Hier vindt u informatie over openingstijden, locatie en eventuele specifieke vereisten.

Neem Contact Met Ons Op

Als u geïnteresseerd bent in deze service of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en bij te dragen aan uw welzijn en zelfvertrouwen.

Met dank aan Kapsalon Klein Knippie en onze gemeenschap van vrijgevige harten. Samen maken we een positieve impact op levens.